WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 52 toeschouwers online.

Nieuws

Knock-out

Knock-out

Maakt u zich wel eens zorgen over uw zoon of dochter? Over hoeveel tekorten ze nog moeten wegwerken op school, wat ze snacken als u er niet bij bent, welk kattenkwaad er nu weer uitgevreten wordt. Hoeveel ze achter de iPad zitten en dan heb ik de mobiele telefoon nog niet eens genoemd. Welke NetFlix series ze allemaal al gezien hebben zonder dat wij het weten, hoeveel uren minecraft en fortnight er al achter de kiezen zitten. Misschien is het eigenlijk beter dat we dit allemaal niet weten, er zijn nog zat andere zaken waar we ons druk over kunnen maken, zoals de toenemende individualistische maatschappij, het milieu, veiligheid en zo kan ik best wel aan 40 pagina’s komen, vol met hoofdpijndossiers.

Onze corebusiness als ouder is om onze pupillen goed af te leveren als “volwassen”, zelfverzekerde, gemotiveerde en bovenal gelukkige jonge mensen met respect voor zichzelf en elkaar. Wist u dat wij als voetbaltrainers en coaches eigenlijk ook een aandeel hierin hebben, om ze klaar te stomen als teamspeler, het ontwikkelen van een nooit-opgeven-karakter, er keihard voor willen gaan houding, en een overwinningsmentaliteit met een overdosis speelvreugde, ingrediënten voor een gedegen en sterke basis in het leven.

Hier hebben we (ons inziens) nog een schepje bovenop gedaan, door de meiden afgelopen zaterdag mee te nemen voor een workout Muay Thai Boksen (kickboksen met wat extra elementen) met als insteek een stukje assertiviteit, jezelf zekerder voelen, en als aanvulling van onze reguliere training, want als je denkt wat conditie te hebben, dan werd deze illusie vakkundig en met de nodige snelheid met de grond gelijk gemaakt. Super gaaf was het om te doen, om te zien en om te beoefenen. Zeker geen aanrader om dit een dag voor de wedstrijd te doen, want spierpijn voert nu ff de boventoon, maar zeker voor herhaling vatbaar. Nu maar hopen dat er zaterdag geen rode kaarten vallen!

Groet,

 

David

Een indruk van deze dag is te vinden in ons fotoalbum!