WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 38 toeschouwers online.

Nieuws

IEEEEEETSJE VERTRAAGD…

MO13-1 KAMPIOENEN periode 3 seizoen 2024

Zaterdag 11 mei zouden de meiden de laatste competitiewedstrijd thuis spelen tegen de Cornboys. Helaas werd deze wedstrijd afgezegd wegens te weinig speelsters bij de tegenpartij. Afgelopen woensdagavond werd deze wedstrijd alsnog gespeeld en verdienstelijk gewonnen met 3-1. Echt spannend was het voor de eindstand niet meer, want de meiden waren al geruime tijd verzekerd van de overwinning in de poule en dat moest gevierd worden!!

Op 11 mei werd door de trainers een feestje voor álle meiden georganiseerd. Omdat de wedstrijd werd afgelast (zie hierboven) moest er iets anders geregeld worden. Na contact met verschillende clubs in de regio stonden we nog steeds met lege handen, het leek moeilijker dan verwacht om een partijtje te regelen. Maar… met wat creativiteit en sportieve medewerking van een aantal meiden van MO17 (waarvoor dank!) hebben we een mooie onderlinge wedstrijd kunnen spelen op het hoofdveld. En wat denk je? VCK kwam als winnaar uit de bus ;)

Na deze ludieke maar erg leuke wedstrijd zijn de meiden flink in het zonnetje gezet. Ze hebben een waar fakkel-festijn gekregen, ze zijn gehuldigd, toegesproken door David (dank je wel!!) en ze hebben samen met de meiden van MO13-2 heerlijk frietjes gegeten bij de kantine.

mo13 kampioen 1

Lieve meiden MO13-1, jullie hebben dit kampioenschap écht als team bereikt. Jullie hebben alles voor elkaar over; zijn er altijd; helpen elkaar; zijn positief; lachen en huilen samen en geven nooit op. Jullie zijn van alleen maar verliespotten in het verleden door door te zetten naar dit resultaat gegroeid. En het mooie is, dat daardoor het team niet om 1 of 2 sterke spelers draait. Echt íedereen is van vaste waarde en brengt iets unieks, er scoren veel verschillende mensen en jullie klagen nooit (oké zelden) over opstellingen en wissels. Doelpunten worden met íedereen gevierd en er is zelfs oog voor de tegenstander wanneer daar bijvoorbeeld “pijntjes” of blessures zijn.

Door samen iedere keer het plezier op te blijven zoeken, in trainingen en in wedstrijden, is iedereen gemotiveerd gebleven en zijn jullie je blijven inzetten voor vooruitgang. Toen dat inderdaad ging lukken en jullie het geloof, dat wij als trainers al láng in jullie hadden, ook in jezelf kregen gingen jullie los! Mooie levensles en een mooie overwinning. Super trots op jullie!

Liefs de trainers MO13-1

Ps: klik hier voor meer…

mo13 kampioen 2