Wie is er online?

Er zijn 254 toeschouwers online.

Nieuws

Uit tegen Zeelandia MO13-2

Deze eerste periode hebben de meiden van MO-13 al een aantal mooie partijen laten zien. Ook was het wel eens lastig… en dat is niet zo gek, want in de nieuwe teamsamenstelling moeten ze elkaar weer even goed leren vinden. Vandaag stond de wedstrijd tegen Zeelandia MO13-2 op het programma en daarmee de mogelijkheid om de tweede positie steviger in handen te nemen.

mo13 zmu 01

Om 11uur trapten ze af in Middelburg. De wedstrijd begon behoorlijk gelijkwaardig met een aantal aanvallen aan beide kanten. Tot een openingstreffer kwam het echter nog niet. Na een kwartiertje kwamen de VCK meiden echt lekker in de wedstrijd, sloeg de balans in hun voordeel door en onstonden de kansen. Na een lange bal ging Lisa met haar snelheid alleen op de keeper van Zeelandia af. Helaas miste ze net het doel met een geplaatst schot dat voorlangs ging. Nog geen minuutje later was er een uitgespeelde mogelijkheid. Na eerst nog een mooie redding van een verdedigster, kon de bal toch nog worden teruggelegd op Esmee en kon zij een hoekje kiezen 0-1. Enkele minuten later, na de aftrap van Zeelandia bouwden de meiden weer een mooie aanval op en kon Lisa het in alle rust afmaken, 0-2.

Toen kwamen de meiden van Zeelandia weer naar voren. Indra en Deveney wisten keurig een aanval te parreren zodat Flo de bal kon bemachtigen. Flo gaf een lange bal die vervolgens direct diep werd gegeven werd op Lisa. Weer alleen op de keeper af! Maar helaas, weer goed gekeept door de doelvrouw van Zeelandia… Meerdere kansen en doelpogingen volgden. Gefrommel in de 16 en een mooi afstandschot van Manouk zorgden helaas niet voor de 0-3. Vlak voor rust kwam Zeelandia nog dicht bij hun eerste doelpunt. Een aanvaller kwam alleen op Flo af maar zij maakte haar goal mooi klein zodat het schot het doel miste. Ook de corner werkten de meiden netjes weg.

mo13 zmu 02

De 2e helft begon direct met veel druk vanuit VCK. Dit resulteerde in een kans voor Liv en kort erop een mooi doelpunt van Manouk 0-3. Maar de meiden van Zeelandia gaven zich niet zomaar gewonnen en streden dapper verder. Ook zij wisten een aanval op te zetten die, mede door de botsing tussen Gwen en Saar, echt even spannend werd! Flo stond weer 1 tegen 1 met een tegenspeelster en werd uitgespeeld… iedereen zag de bui al hangen toen Deveney op het laatste moment aangesprint kwam en de bal uit het doel wist te houden. Vanuit deze geweldige redding schakelden de meiden snel om en konden Lisa en Britt doorbreken. Helaas werd het niet afgemaakt, het schot van Britt belandde op paal. Vlak voor het einde persten de meiden er nog een laatste aanval uit. Voor de goal werd de bal afgelegd naar Britt die de bal mooi over de keepster heen wipte, 0-4.