WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 40 toeschouwers online.

Nieuws

Rabo ClubSupport: Stem op VCK !!

De stemperiode loopt van 2 t/m 24 september 2024. Jouw stem is geld waard!

Iedereen verdient een club. Het is als een 2e huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar. Daarom helpt de Rabobank hen graag met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren. Deze actie is dé manier voor de vereniging om geld in te zamelen. Ook VCK doet mee aan de ClubSupport Campagne van de Rabobank en rekent op jouw support!

VCK Koudekerke
Is een bloeiende voetbalvereniging met bijna 500 leden. Wij zijn trots op onze vier senioren elftallen, een damesteam, en de grootste jeugdafdeling van alle verenigingen in de gemeente Veere. Naast onze voetbalactiviteiten spelen wij een belangrijke verbindende rol in de dorpsgemeenschap van Koudekerke.

Ons doel
Bij VCK Koudekerke geloven wij dat de jeugd de toekomst is. Onze jeugdafdeling is de grootste binnen de gemeente Veere en speelt een cruciale rol in de ontwikkeling van jonge sporters. Door te investeren in de materialen en ondersteuning van onze jeugdafdeling, creëren wij een omgeving waar kinderen met plezier kunnen sporten en zichzelf kunnen ontwikkelen. Wij willen dat elk jeugdlid van VCK Koudekerke de beste kansen krijgt om te groeien, zowel op het voetbalveld als daarbuiten.

Stemmen nodig!
Leden van Rabobank Zeeuwse Delta brengen van 2 tot en met 24 september 2024 hun stem uit op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. Hoe meer stemmen er op VCK uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt. Dus stem op ons!

Het zou fantastisch zijn als jij, jouw familie en vrienden stemmen geven aan VCK tijdens Rabo ClubSupport.

Hoe kan je stemmen?

  • Vanaf 2 steptember kun je stemmen via de Rabo App. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer jouw drie favorieten en je kan stemmen!
  • Of als je bent ingelogd op de website van de Rabobank via de volgende link:  https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport
  • Heb je wel een rekening bij de Rabobank, maar ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis als lid via de Rabo App en je kunt ook stemmen!


Help jij ons mee voor een mooi bedrag? Alvast ontzettend bedankt voor jouw steun!