Er zijn 27 toeschouwers online.

3 eerste keren

Hoi! Vandaag speelden we de eerste wedstrijd van het seizoen thuis tegen LEBO. Dit is onze EERSTE wedstrijd van het seizoen in de EERSTE klasse en voor het EERST als nieuw mo15 team. Spannend, maar we hadden er veel zin in. We stelden ons in op een moeilijke wedstrijd maar we gingen ervoor.

De eerste tien minuten waren aftasten. We waren aan elkaar gewaagd maar na 10 minuten kregen we helaas het eerste doelpunt tegen. Erg jammer, maar we gaven de moed niet op. De verdediging werkte super hard en wist veel aanvallen te stoppen. LEBO bleef veel op onze helft en de 0-2 volgde. Met deze stand gingen we de rust in.

mo15 lebo H

De trainer gaf in de kleedkamer hier en daar nog wat aanwijzingen en we pepten onszelf op voor de tweede helft. We begonnen direct met veel druk waardoor we de tegenstander op eigen helft kregen. Toen viel een voorzet die Lisa liet lopen, precies in mijn voeten in de 16. Zo kon ik de 2-1 maken. Yes! We kregen weer hoop! Helaas duurde dat maar even want een wat minder scherp moment maakte dat LEBO het initiatief weer terugnam en de 1-3 en 1-4 maakten.

Maar we bleven ervoor gaan. Een diepe bal op Lisa ronde ze na een solo af met een mooi doelpunt langs de keeper, 2-4. Daarna ging het helaas snel… door moeite met het wegkrijgen van de bal achterin kregen we nog 2 tegendoelpunten. Het laatste doelpunt van de wedstrijd was echter weer voor VCK. Ik kon langs de rechter kant doorlopen en langs de verdediging spelen. Met een stiftje over de keeper sloten we de wedstrijd af met 3-6.

Jammer dat we hebben verloren, maar we zijn super trots op deze eerste wedstrijd met ons nieuwe team in de eerste klasse. Op naar de volgende!