Er zijn 57 toeschouwers online.

De Markiezaten JO14-1 - VCK JO14-1

En daar klonk het fluitsignaal. De eerste helft gaat van start met een lekker zonnetje. Na 2 minuten spelen was daar de eerste kans voor Vck. Een goed uitgespeelde aanval die Boaz net niet benutte. Maar al snel in de wedstrijd komt Markiezaten op 1-0. Een voorzet die niemand raakte. Tot de 14de minuut was het tammetjes, maar na de 14de minuut was het raak voor Vck! Een rebound van Trysten die er in vloog. Een welverdiende 1-1!

Na de gelijkmaker zakte we wat terug. Markiezaten kwam met wat grote kansen maar hetzelfde gold voor Vck. Beide teams hadden het lastig door de warmte. Vck kwam nog met een goede uitgespeelde aanval. Het ging erg gelijk op. Maar vlak voor tijd was het toch nog raak voor Markiezaten: 2-1. Daarna was ook gelijk het rustsignaal: 2-1 in de rust.

De tweede helft was aangebroken. Markiezaten kwam gelijk met een grote kans. Gelukkig vloog de bal niet in het net. De verdere 10 minuten waren voor Vck. We creërden een paar grote kansen en voetbalde er goed doorheen. Verder gebeurt er weinig totdat we in de 47ste minuut een penalty tegen krijgen die knap benut wordt. 3-1.

Helaas schiet Joey net naast de goal en blijft het 3-1. We verzaken enorm en gelukkig schiet Markiezaten op de paal. We proberen vanalles om te scoren maar het wil maar niet lukken. Op het einde liepen de emoties hoog op en was er flink opstootje waarbij er 2 bestraft werden met geel. Het wil maar niet lukken. En dan wordt het ook nog een 4-1. Na nog wat kleine kansjes kwam daar gelukkig nog de 4-2 door Jayden.