WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 152 toeschouwers online.

Nieuws

Een vliegende start voor de supermini's!

Na een welverdiende zomervakantie... mocht de voetbalkleding weer aangetrokken worden. Een grote groep supermini's stonden weer klaar op sportpark de Stoofwei voor de allereerste training van het seizoen 2024/2025.

Het doel van de trainingen op woensdagmiddag is om lekker in beweging te zijn met een bal. Voor de jongste spelers is dit vaak nog samen met papa of mama, maar de oudste supermini's proberen al zelfstandig mee te trainen.

mini 01

Het jongste team van VCK heeft op dit moment zelfs 15 spelers! Dit betekent dat je soms even in de rij moet wachten...., maar daar hebben de jonge dames iets op gevonden. Dan heb je in ieder geval wel even tijd om elkaars haren te vlechten.

De opbouw van de training is weer hetzelfde als afgelopen seizoen. Wij beginnen met een gezamenlijke warming-up, waarbij het "standbeeld-spel" toch echt favoriet is. Afhankelijk van het aantal spelers vindt de dribbeloefening of techniektraining in twee groepen plaats. Na de welverdiende pauze starten we met 2 vormen van afwerken op doel. Hierbij worden natuurlijk heeeeeeel veeeeeel doelpunten gescoord! En natuurlijk verdient iedereen aan het einde van de training... weer een mooie voetbalsticker!

mini 02

Na de herfstvakantie trainen wij nog één keer op het veld van 16.00 - 16.45, maar vanaf 6 november zijn wij te vinden in de Couburg.

Tess, Demi, Timo, Nolan, Milan, Mason, Sam, Lieve, Xavi, Nina, Fiona, Dex, Senne, Luca en Finn... heel veel succes dit seizoen!

mini 03

mini 04

mini 05

mini 06   mini 07

mini 08