WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 41 toeschouwers online.

Nieuws

Vernieuwd Spelregelbewijs

 

Alle spelers die het Spelregelbewijs nog niet hebben behaald en geboren zijn tussen 1998 en 2007, hebben tot en met 31 december 2024 de tijd om het Spelregelbewijs te halen. 

Het platform waarop het bewijs gehaald kan worden, is vernieuwd: Spelregelbewijs.nl

 

Waarom het Spelregelbewijs?

Het Spelregelbewijs is in het leven geroepen om jonge voetballers meer kennis en inzicht te geven over de spelregels. Dit zorgt voor een sportiever verloop van de wedstrijden en meer begrip voor de beslissingen van de scheidsrechter. Het draagt bij aan een sportief en veilig voetbalklimaat voor iedereen.

Uiterlijke datum aangepast

  • Alle spelers die het Spelregelbewijs nog niet hebben behaald en geboren zijn tussen 1998 en 2007, hebben tot en met 31 december 2024 de tijd hebben om het Spelregelbewijs te halen.

  • Indien de speler op 1 januari 2025 niet in het bezit is van een Spelregelbewijs, kan de speler niet geregistreerd worden op het digitale wedstrijdformulier. De speler is dan dus niet speelgerechtigd en kan niet deelnemen aan officiële door de KNVB georganiseerde wedstrijden. Dat kan pas weer als het Spelregelbewijs behaald is.

  • In het kalenderjaar 2025 zijn de spelers uit geboortejaar 2008 aan de beurt.
     

« SPELREGELBEWIJS » 


Op dit platform kan bij 'spelsituaties' iedereen zijn/haar kennis opfrissen en/of onbeperkt oefenen voor het Spelregelbewijs!

Om je officiële (verplichte) Spelregelbewijs te behalen moet je inloggen met je KNVB account.