WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 296 toeschouwers online.

Nieuws

Zeelandia Midd JO14-2 - VCK JO14-1

In een spannende wedstrijd boekte het team een overtuigende 5-2 overwinning op Zeelandia Middelburg. Het duel begon goed voor de ploeg, want al vroeg in de wedstrijd wist Noud het net te vinden en bracht hij zijn team op een 1-0 voorsprong. Zeelandia liet zich echter niet uit het veld slaan en kwam sterk terug door twee keer te scoren, waardoor de stand 1-2 werd.

Het tij keerde toen Guido het team op sleeptouw nam. Hij maakte de gelijkmaker met een knappe actie en bracht de stand op 2-2. Niet veel later was Guido opnieuw trefzeker, toen hij met zijn tweede doelpunt van de dag de ploeg weer op voorsprong zette, 3-2.

In de tweede helft bleef het team domineren en bouwde het verder aan de voorsprong. Guido voltooide zijn hattrick met een uitstekend schot, wat de marge vergrootte naar 4-2. In de slotfase wist Sepp de wedstrijd definitief in het slot te gooien door een schot binnen de zestien binnen te tikken en de eindstand op 5-2 te brengen.

Met deze overwinning liet het team zien over veerkracht en scorend vermogen te beschikken, terwijl Guido uitblonk met een hattrick. Het was een verdiende overwinning waarmee ze drie punten binnenhaalden.