WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 295 toeschouwers online.

Nieuws

VCK kleding naar Tanzania

Begin september stond er een oproep op Facebook van Menno Goedhart en Anouk Arts, welke voor een vakantie naar Zanzibar/Tanzania gingen. Menno en Anouk zijn bevriend met Cyndi Flipse en Edwin Luijk en zo ging het balletje rollen.

11 september 2024  Gezocht: Oude voetbal kinderkleding!

Menno: “Ik zou het leuk vinden om aan de plaatselijke voetbalvereniging wat kleding/ballen of andere voetbalattributen te kunnen doneren. Mag gewoon van je lokale Amateurclub zijn of wellicht trainingskleding waar je kind inmiddels uit is gegroeid.“

23 september 2024

Menno: “Zoveel voetbalkleding ontvangen om mee te nemen en dat in zo'n kort tijdsbestek! Alvast super bedankt, het wordt nog een aardig karwei alles mee te nemen naar Zanzibar, maar het gaat helemaal goedkomen!”

10 oktober 2024

Menno Goedhart is met Anouk Arts in Marumbi, Zanzibar Central/South, Tanzania.

Met zoiets kleins zoveel kinderen blij maken, zowel op het vaste land bij Basisschool Mloka als voetbalclub Marumbi FC op Zanzibar. Dankjewel Wout Martens van KBS Petrus en Paulus, Liora van der List van vv The Gunners, Cyndi Flipse en Edwin Luijk van Vck Koudekerke, Annemarie Molenschot-Schouten, Stephanie Heefer-Imre voor jullie kledingdonaties, ze zijn geweldig terechtgekomen! Aanrader voor iedereen die een keer deze kant op komt, alles wordt enorm gewaardeerd!

Zoveel blije koppies :)