Er zijn 197 toeschouwers online.

Kampioenswedstrijd VCK JO13 - Lebo/SVN/Patrijzen

Officieus kampioen waren ze het vorige week al. Maar vandaag was dan de officiële kampioenswedstrijd voor JO13.

Om de titel te verliezen moesten ze verslagen worden met 17 doelpunten verschil. Toch gaven de jongens van SJO Lebo/SVN/Patrijzen, zich niet zomaar gewonnen. Ook zij hadden afgelopen periode alle wedstrijden (op 1 na) gewonnen.

Het voltallige team van JO13 was aanwezig. En dat zijn er niet weinig met een totaal van 17 spelers. Niet alleen waren alle spelers er, ook de 4 trainers waren compleet. Tel daar nog alle vaders, moeders, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes op en het was een volle bak langs de lijn voor onze jongens.

De verdediging is sterk, maar in de 14e minuut scoren we en komen op 1-0. Een ontlading, de kop is er af. Ze blijven aanvallen, maar kunnen niet voorkomen dat ze binnen korte tijd op 1-1 gelijk komen te staan. Het blijft spannend. De wissels staan aan te moedigen en te popelen om het veld in te gaan. Toch met gelijkstand gaan we de rust in.

De 2e helft blijft JO13 pushen. Na een mooie voorzet, raakt onze spits de bal precies goed. De bal raakt niet eens de grond en met een boog het goal in: 2-1!

Helaas kunnen we niet voorkomen dat 3 minuten voor het eindsignaal een tegengoal komt en we eindigen in 2-2.

Maar dan begint het pas.
Na het handje schudden met de tegenstander verzamelen de jongens zich op de tribune. Onder luid applaus van de supporters ontvangt iedereen een beker met zijn naam erop. Daarna wordt er gezongen en gaan de rode fakkels aan. De paparazzi staan klaar met de camera’s. Met een paar rookbommetjes erbij is het feest compleet.