Er zijn 287 toeschouwers online.

VCK JO13-1 vs Kapelle JO13-2

Aan het begin van dit seizoen heeft JO13 een aantal nieuwe spelers erbij gekregen. En dat hebben we gemerkt. Vanaf de eerste oefenwedstrijd gaat het de jongens voor de wind. Ze winnen de ene wedstrijd na de andere. Hun spel (-inzicht) is ook sterker dan vorig jaar.

Vandaag was Kapelle aan de beurt. De trainers grepen deze wedstrijd de kans aan om wat jongens op nieuwe posities te zetten. Aanvallers werden verdedigers, de keeper in de aanval. En dit pakte goed uit. Al voor de rust was het 5-1.

In tegenstelling tot de tegenstanders speelt het team van JO13 al een jaar op een groot veld. En dat merk je qua uithoudingsvermogen.

Met 23 graden in september was het flink warm. De scheidsrechter laste zelfs 2 drinkpauzes in.

In de tweede helft scoorde VCK 2x totdat ze van Kapelle nog een tegendoelpunt kregen: 7-2. En toen ging JO13 los: in 15 minuten scoorden ze 5 (!) keer.

De eindstand 12-2 of was het nou 11-2? De laatste stand hebben we maar officieel doorgegeven.