Er zijn 45 toeschouwers online.

VCK JO14-1 - FC Axel JO14-1

Foto's Peter Veerhoek

Op een zonnige zaterdagochtend stond de wedstrijd tegen Axel op het programma.
Axel is geen onbekende tegenstander voor ons. We hebben hier ieder jaar meerdere malen tegen moeten voetballen. Het fluitje gaat af de wedstrijd begint.

Wij hadden zoveel bal bezit dat de verdedigers bijna niks te doen hadden. Niet snel waren we bij hun doel Jake schiet net op de lat maar gelukkig maakt Jayden het af met een Rebound. Niet veel later geeft Guido de bal voor in de 16 op Noud en hij maakt het natuurlijk af. Het staat 2-0. We waren duidelijk beter aan de bal.

Niet veel later geeft Jake een mooie bal voor op Guido en hij schiet hem in het doel 3-0. We hadden veel kansen helaas gingen ze niet allemaal in het net. Gelukkig kwam Jake met een mooie voorzet en schoot Guido hem erin 4-0. In de laatste minuut van de eerste helft maakte Axel een overtreding en was het een penalty. Sepp ging de penalty nemen en schoot prachtig in de kruising 5-0. Toen was het rust.

Na de rust gingen we er weer vol tegen aan. We kregen een corner en Boaz scoorde met een geweldige kop bal 6-0. Later kwam er nog een kans van Guido maar schoot die net op de lat. Maar gelukkig maakte Jayden het nog af via de rebound. Vlak voor tijd maakte Axel nog een eretreffer.

Eindstand 7-1.