Er zijn 104 toeschouwers online.

VCK MO17-1 vs. FC De Westhoek MO17-1

Nightmare on the Stoofwei

Iedereen weet dat er moment komt dat het leven is wat er gebeurt, terwijl je zelf totaal iets anders voor ogen had. Is dat erg, nee, op zich niet, alleen wil je dat dat moment, die herinnering in de maak, deze onvermijdelijke situatie, deze verwachting die je pas veel later gepland had, deze onwelkome nachtmerrie op onze ongeslagen reeks van onverzettelijkheid, triomf en onoverwinnelijkheid, altijd maar blijven uitstellen. Helaas ging dat niet langer, zijn wij dan toch van deze aarde, we kwamen redelijk hard met onze beide beentjes op de grond, maar kunnen nu dan toch, na deze domper geaccepteerd te hebben, terugkijken op onze beste seizoenstart ooit. Afgelopen zaterdag liepen we tegen het meidenteam van de Westhoek op die een grotere spanningsboog had dan onze meiden. De eerste helft voetbalden we lekker mee, hebben zeker onze kansen gehad om vroegtijdig op voorsprong te komen en dat zelfs verder uit te bouwen maar lieten dat na (ook de Westhoek had kansen hoor), met 0-0 de rust in en niets leek aan het handje. Maar dan, zoals vaker aan het begin van onze 2de helften ging het hier mis , binnen no time stonden we achter en konden we het tij niet meer keren tegen deze geoliede machine. Eindstand 2-7, toch niet ontevreden het veld verlaten en zo deze beker aan ons voorbij laten gaan. We concentreren ons nu op de competitie en kunnen niet wachten op de volgende wedstrijd.