Wie is er online?

Er zijn 33 toeschouwers online.

Nieuws

MO17 op ramkoers

Wat is het toch heerlijk om weer te mogen voetballen, onze 2de (beker)wedstrijd, de zomerstop weer achter ons gelaten, vorige week eerste winst in de pocket, iedereen blessure vrij……….... NOT!!!!

Deze wedstrijd kregen we niet cadeau, dat hoort ook niet zo te zijn natuurlijk, maar we maakten het onszelf wel erg moeilijk, vele kleine kansjes bleven onbenut en heel de 1ste helft sukkelden we een beetje door en liepen we continu achter de feiten aan te hobbelen, we speelden elkaar onmogelijke ballen aan, combinaties liepen stroef en 2 spelers raakten geblesseerd tijdens de wedstrijd en konden uiteindelijk niet verder (en ik vrees dat ze voor langere tijd aan de kant moeten blijven dan ons lief is). Gelukkig moest de MO15 niet voetballen en konden we daar wat spelers van lenen (bedankt nog).

Na de rust wat wisselingen gedaan, de keeper in de spits gezet en prompt scoort onze keeper (nu spits) de 1-0. Dat was het startsein dat de weg omhoog inleidde, het ging steeds beter. Wat ook zeker gezegd moet worden is dat de meiden van Oostkapelle/Domburg een mooi team is om onszelf aan te meten, zeker gelijkwaardig, een leuke en sportieve tegenstander, soms sterker dan wij en af en toe minder sterk. Heerlijke, leuke en mooie wedstrijd om op terug te kijken. De 3-0 overwinning was een mooie beloning, en toch ook wel loon naar werken zij het misschien ietwat geflatteerd. Op naar de volgende bekerwedstrijd.