WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 47 toeschouwers online.

Nieuws

MO13-1: 8 winstpartijen op rij!

Dit keer geen wedstrijdverslag van de laatst gespeelde wedstrijd van de meiden van de MO13-1 zelf, maar een aantal woorden namens alle ouders van deze meiden.

Ruim twee jaar geleden groeide het aantal meiden binnen VCK zo hard dat er besloten werd om een nieuw meidenteam te gaan vormen. Niet alle meiden zagen dit gelijk zitten, want na een aantal jaar tussen de jongens gevoetbald te hebben opeens met een groep meiden het veld op, is toch weer heel anders dan dat ze gewend waren.

Gelukkig stond iedereen er wel voor open en werd er al snel een MO11 gevormd.

De start was moeizaam en niet altijd even makkelijk. De meiden gingen regelmatig met een flink verlies en heel wat tranen van het veld af. Als ouder zijnde is dat niet altijd leuk om te zien en je probeert om iedereen toch op een bepaalde manier gemotiveerd te houden.

Ondanks het feit dat de meiden het echt pittig hadden gaven ze nooit op. Het team werd hechter en ging steeds beter spelen. Dat viel ook andere meiden op!
Het aantal nieuwe meiden binnen VCK groeide enorm. Zo hard, dat er na 1 jaar niet 10 maar 25 meiden waren en er twee MO13 teams gevormd konden worden.

  mo13 1 seru 02

En zo ontstond de huidige MO13-1. Een groep leuke, gezellige en enthousiaste meiden. Meiden die elkaar alles gunnen en echt voor elkaar door het vuur gaan.

Maar ook nu moesten de meiden in het begin echt zoeken naar de juiste manier om samen een goed resultaat neer te kunnen zetten. Het ging wederom niet makkelijk, maar door de tijd heen zagen wij, als ouders langs de lijn, onze meiden samen groeien en steeds meer een eenheid vormen.

Vanaf de start van het nieuwe voetbalseizoen was het duidelijk dat de meiden elkaar echt gevonden hadden. Er ging geen wedstrijd meer voorbij, die niet gewonnen werd. We zijn nu op het punt gekomen dat de meiden, na de winst van afgelopen zaterdag op SJO Serooskerke/Veere (3-8!), nagenoeg verzekerd zijn van het kampioenschap. Dat maakt ons als ouders natuurlijk meer dan trots, want als we zien waar onze meiden vandaan zijn gekomen, hoe ze met elkaar gestreden en gevochten hebben, dan hebben ze het aanstaande kampioenschap dubbel en dik verdiend!

Ook willen wij als ouders onze dank uitspreken naar de trainers Bart, Mariska, Sebastiaan en Marijn, want mede dankzij al hun hulp, inzet en het geloven in onze meiden zijn de meiden dit geweldige team geworden. Jullie zijn stuk voor stuk toppers, dank jullie wel!

Groetjes Diane,
Moeder van Britt uit MO13-1

Ps: op zaterdag 11 mei spelen de meiden van de MO13-1 hun laatste ‘thuiswedstrijd’. Wij als ouders staan dan uiteraard in groten getale langs de lijn en hopen dat jullie na het laatste fluitsignaal het kampioenschap van onze meiden met ons mee komen vieren.
 

mo13 1 seru 01

mo13 1 seru H