Er zijn 36 toeschouwers online.

MO13-1 nog altijd ongeslagen!

Hey!! Vandaag speelden we thuis tegen Beverlanders, we moesten vroeg bij de club zijn want we speelde de wedstrijd om 09:00. Met z’n allen omgekleed en daarna de opstelling besproken en nog wat uitleg van de trainers. Daarna gelijk het veld op om warm te lopen.

We hoorde het fluitsignaal en we gingen er gelijk voor, we speelde goed samen en mooi over en probeerde goede voorzetten te geven maar de Beverlanders lieten het kaas niet van hun brood eten. De 1ste helft gingen we gelijk op. Tot we een corner moesten nemen en Amy kopten hem prachtig mooi in. 1-0!! Later had Lisa vrij spel om naar de goal te lopen en schoot zo over de keeper heen 2-0!!! De rust in.

De 2de helft begon en we merkte dat Bevelanders niet zomaar aan opgeven dacht. Een paar mooie voorzetten gingen er helaas niet in. De Beverlanders hadden ook kansen maar gelukkig konden onze verdedigers ze tegen houden. Ook met een paar goede reddingen van Roby. Na een verovering op het middenveld ging de bal richting Britt. Zij wist zich vrij te spelen en scoorde zo de 3-0. De sfeer op de tribune zat er na deze stand goed in. We kregen veel support!!. Bevelanders deden op het einde van de wedstrijd nog iets terug en scoorde nog 3-1. Toen floot de scheidsrechter voor het einde, en waren we super blij dat we hadden gewonnen!!!

Groetjes Lizzy Mo-13-1

Noot van trainers: Vandaag was weer een belangrijke stap in de richting van het winnen van het kampioenschap. Tot op heden zijn alle wedstrijden met mooie cijfers gewonnen en daar zijn we super trots op!! Volgend weekend weer een belangrijke wedstrijd in Serooskerke. Als we die weten te winnen durven we te gaan dromen van een titel voor dit top-team! Komt dus allen deze meiden aanmoedigen komende zaterdag!