Wie is er online?

Er zijn 55 toeschouwers online.

Nieuws

Eindelijk mochten we weer!

Nadat in de tweede periode een heleboel van onze wedstrijden waren afgelast door regen startten we de derde periode ook pas afgelopen zaterdag. Eindelijk mochten we weer… en hoe!!

“Oké meiden, we hebben vandaag weer een sterke tegenstander dus we moeten goed ons best doen en de concentratie erbij houden” zei de trainer. “Kira is eerste helft keeper, Anouk de tweede helft”. De eerste helft begon goed en hadden we al drie goals gemaakt. Britt, Linn en Lisa scoorden alle drie een mooi doelpunt. Kira maakte een paar goeie reddingen.

De trainer gaf in de rust was nog wat puntjes om op te letten en zo gingen we de tweede helft in. We waren overtuigd dat we gingen winnen! Maar de tweede helft werd het lastiger en we kregen twee goals tegen. Eèn werd erin gescoord, de ander ging per ongeluk tegen Linn en kwam zo in het doel. Maar, toch hebben Lila en Amy ook nog twee goals kunnen maken!

Het fluitsignaal klonk en we sprongen met 11 meiden in de lucht! Yesssss gewonnen!! Eindstand 5-3 VCK!

Het was pas onze eerste competitiewedstrijd na de winterstop (de andere waren allemaal afgelast) maar we hebben gelijk 3 punten te pakken!!