WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 27 toeschouwers online.

Nieuws

Walcheren - VCK

Soms zit het tegen soms zit het mee…

Na drie nederlagen op rij stond, afgelopen zaterdag, Walcheren op het programma. Dat VCK een slechte seizoenstart heeft is alom bekend. Des te meer redenen waren er om tegen Walcheren, waar de laatste plek mee werd gedeeld, de eerste drie punten te pakken.

vck1 walu11De wedstrijd;

Synoniem debacle:
catastrofe, krach, mislukking, ondergang, ramp, val, achteruitgang, bederf, einde, ineenstorting, instorting, ontreddering, ruïnering, subversie, teleurgang, teloorgang, ten ondergang, verderf, verderfenis, verloop, verval, verwoesting, flop, misser, misslag, nederlaag, sof, tegenspoed, fiasco, afgang, echec, flop, miskleun, sof, zeper.

Een slechte wedstrijd om snel te vergeten, maar er moet wel lering uit worden getrokken. Het gaat momenteel minder en het geluk staat niet aan onze zijde. Desalniettemin mag dat nooit een reden zijn om je er bij neer te leggen. Op deze momenten zal je terug moeten vallen op wat je in de jeugd hebt geleerd… Zit je niet lekker in de wedstrijd en raak je gefrustreerd, ga er dan hard voor werken.

Om niet alles negatief te zien hebben we een hardwerkende 17-jarige parel in de spits lopen die tevens het volgende wedstrijdverslag voor u zal schrijven.

Dig