WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 29 toeschouwers online.

Nieuws

Rabobank Clubsupport Campagne 2023

Iedereen verdient een club. Het is als een 2e huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar!

De Rabobank organiseert in 2023 opnieuw de Rabobank ClubSupport Campagne. Deze actie is dé manier voor de vereniging om geld in te zamelen. Ook VCK doet mee aan de ClubSupport Campagne van de Rabobank en rekent op jouw support!

Stemmen nodig
Leden van Zeeuwse Delta brengen van 4 tot en met 26 september hun stem uit op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt. Dus stem op ons!

Steun onze club
Het zou fantastisch zijn als jij, jouw familie en vrienden stemmen geven aan VCK tijdens de Rabobank ClubSupport Campagne.

Hoe kan je stemmen?
Sinds 4 steptember kun je stemmen via de Rabo App. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer jouw drie favorieten en je kan stemmen! Je kunt alleen stemmen via de Rabo App of als je bent ingelogd op de website van de Rabobank via de volgende link: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport. Heb je wel een rekening bij de Rabobank, maar ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis via de Rabo App. 

Vraag ook aan je opa, oma, ooms en tantes om zich te melden als lid van de rabobank zodat zij ook op VCK kunnen stemmen!

Help jij ons mee voor een mooi bedrag?

Alvast ontzettend bedankt voor jouw steun!