Er zijn 47 toeschouwers online.

6 uit 2, 10 uit 2 en 2 uit 2

6 uit 2, 10 uit 2 en 2 uit 2.

Is dit abracadabra, of een wiskunde formule, een rebus of een cryptische omschrijving of zo? Nee geen van dit alles, het zijn de behaalde punten, doelpunten voor en tegen in 2 wedstrijden. Trots? Och, dat mag geen naam hebben, wel iets om op voort te borduren.

Afgelopen zaterdag gingen we op weg naar een van onze oude vertrouwde tegenstanders, Axel (uit), in bijna al onze gespeelde competities is Axel met ons of wij met Axel meegegaan en dat komt omdat deze leuke meidengroep zeer gelijkwaardig, sportief en een mooie sparringpartner is.Meestal zit er niet meer dan 1 doelpunt verschil in de einduitslag, maar deze keer liep het anders.

Na een zeer vermoeiende 1ste helft, waarin met krachten, doelkansen en afstandsschoten gesmeten werd bleven we maar steeds achter de feiten aan hollen. 1-0 achter, toen gelijk, 2-1 achter, even schoten de gedachten door mijn hoofd, ach een gelijkspel zou toch leuk zijn voor de meiden, maar zo dachten de meiden dus niet, die bleven er wel in geloven, raakten niet in paniek en met leuk voetbal (daar heb je 2 teams voor nodig) kantelde de wedstrijd de goede (voor ons althans) kant op. Een enigszins ietwat geflatteerde uitslag van 2-5 (op basis van de 1ste helft dan) was de eindstand.

Goed gedaan meiden, we draaien lekker mee bovenin, we zijn er weer bij, en dat is prima! Houden zo en vooral doorgaan.