Er zijn 78 toeschouwers online.

SSV’65 v.s. VCK MO17

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Even weer een kleine update, wij zijn de MO17, een zeer gemotiveerd, gezellig, fanatiek, positief ingesteld meidenteam en zijn begonnen aan seizoen 2018/19. Onze 1ste wedstrijdervaring was een bekerwedstrijd tegen het o zo leuke team van SSV’65 uit en in Goes. We begonnen timide en wat onwennig aan deze wedstrijd, onze 1ste keeper ziek thuis, krappe selectie, maar 2 spelers mogen lenen van de MO15 die dit perfect invulden. Het werd een wedstrijd zoals veel 1ste wedstrijden zich afspelen in een nieuw seizoen, conditie iets minders als voor de zomerstop, weinig getraind vooraf (slechts 2x), wedstrijdritme nog niet optimaal, maar wel met heeeel veel zin in deze wedstrijd! Zo’n zomervakantie is natuurlijk wel heel snel om, maar qua voetbal is het toch een eeuwigheid en een zwaar gemis om geen wedstijdjes te mogen voetballen. We kwamen langzaam op gang en met de rust stonden we 0-1 voor, de laatste paar minuten van de 1ste helft werden zelfs een beetje spannend want de meiden uit Goes begonnen zich steeds vaker op te houden in ons strafschopgebied en dat is vaak een slecht teken. Gelukkig kwam daar een einde aan door het rustsignaal. De 2de helft ging heel anders van start, binnen no time stond het 0-2 voor ons en toen was het verzet min of meer gebroken. We kwamen steeds meer in de aanval, met leuk voetbal en weergaloze combinaties en acties. Kortom leuke wedstrijd tegen een leuke tegenstander met als eindstand 0-6 voor onze meiden. Laten we niet op de zaken vooruit lopen, maar als dit de standaard is, dan is de sky de limit niet meer.