WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 325 toeschouwers online.

Nieuws

Reactie bestuur op coronamaatregelen

Beste VCK-leden en vrijwilligers,

Ongetwijfeld hebben jullie allemaal de nieuwe maatregelen van de Rijksoverheid gehoord die ertoe moeten leiden dat het Coronavirus weer onder controle kan worden gehouden.

Voor het voetbal betekent dit dat de komende drie weken wedstrijden zonder publiek gespeeld moeten worden en dat de kantine dicht moet!

Uiteraard heeft het bestuur, net als jullie, nog veel vragen. Hierop hebben wij nu nog geen antwoord. Zodra er meer duidelijkheid is, zullen wij dit via de website communiceren.

Wel is al duidelijk dat bij wedstrijden en trainingen géén publiek meer aanwezig mag zijn. Dit betekent voor VCK dat ouders van jeugdspelers worden verzocht om hun kinderen voor de poort af te zetten en de kinderen zelf het complex op te laten lopen. Na afloop van de trainingen worden ouders verzocht om buiten het complex de kinderen op te wachten. Aan de trainers wordt gevraagd om op tijd te beginnen en te stoppen met de trainingen, zodat ouders niet onnodig lang moeten wachten.

Voor spelers betekent dit dat men voor trainingen niet te vroeg naar het complex moet komen, thuis moet omkleden en na afloop niet mag douchen. De kleedkamers mogen dan ook voor trainingen nog steeds niet gebruikt worden. Auto’s dienen op straat geparkeerd te worden en niet op het sportcomplex.

Op wedstrijddagen moet de kantine ook gesloten zijn. Dit betekent dat er in de rust van de wedstrijden geen drinken namens de club kan worden aangeboden. Neem daarom zelf drinken mee voor in de rust en na de wedstrijd. De kantine mag ook niet meer gebruikt worden voor vergaderingen.

Via deze link kan je de reactie van de KNVB op de nieuwe maatregelen lezen.

Bestuur VCK