WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 36 toeschouwers online.

Nieuws

Grote clubactie 2022

Beste VCK-er,

Op zaterdag 24 september 2022 start de Grote Clubactie. VCK doet ook mee en wij willen natuurlijk weer zoveel mogelijk loten verkopen. Vorig jaar was een topjaar met een topopbrengst!
Een lot van de Grote clubactie (GCA) kost € 3,- en van de opbrengst gaat maar liefst € 2,40 per lot naar onze clubkas! Hier kunnen materialen (zoals de smartgoals) van worden aangeschaft of leuke activiteiten van worden georganiseerd (bijvoorbeeld een voetbalclinic). Vertel dit als je loten verkoopt, zodat kopers weten wat ze steunen. Lotenkopers maken kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-!

Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie 2022 start op zaterdag 24 september. Let op: pas vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop! Het verkoopboekje krijg je van je leider.

Aan wie mag je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!

VCK heeft de afspraak dat iedereen minimaal 5 loten moet verkopen. Dat moet toch te doen zijn?

Wat is de bedoeling?
Met het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden, buren of andere bekenden.
De koper kan via het verkoopboekje online loten kopen met zijn telefoon (via de QR-code of verkooplink). Als dat niet lukt, kan koper zijn of haar gegevens handmatig invullen op de pagina ‘Eenmalige machtiging’. In beide gevallen wordt het bedrag eenmalig van de rekening afgeschreven en ontvangt de koper het lotnummer op het bankafschrift en per e-mail. Als iemand een lot heeft gekocht, geef je die persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak ‘Eenmalige machtiging’) met deurzegel. Bekijk de instructie van online loten verkopen via het verkoopboekje op de achterkant.

TIP: Scan je eigen QR-code en deel je verkooplink via WhatsApp met familie en vrienden.

Check online jouw lotenstand en verdien badges.
Op je eigen verkooppagina bekijk je jouw lotenmeter, stand in het team en je verdiende badges. Ook ontvang je een mail als je een lot verkoopt.

Zo log je in op je eigen online verkooppagina:
1. Scan je persoonlijke QR-code op de voorkant van je boekje
2. Klik op ‘Mijn stand’ (rechtsboven op je online verkooppagina)
3. Vul je inlogcode in (deze staat op de QR-code sticker op je boekje) 

Geld verdienen!!!
VCK deelt ook dit jaar de opbrengst weer met jou! Voor elk verkocht én geïncasseerd lot is namelijk 50 eurocent voor jou!!!!

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij Caroline Wisse, Noordeinde 10 in Koudekerke of geef het boekje aan de leider van jouw team. De uiterste inleverdatum is zaterdag 29 oktober 2022. Wil je meer verkopen? Dat kan met de QR-code of haal in de kantine een nieuw boekje.

Win gave prijzen!
Help VCK door zoveel mogelijk loten te verkopen en win tegelijkertijd te gekke prijzen.
Dit kun je winnen: 

  • Bij 25 verkochte loten ontvang je de Grote Clubactie Medaille!
  • Deel jouw verkoopfilmpje met #groteclubactie en maak kans op coole prijzen
  • Bij 40 verkochte loten heb je altijd prijs via de Kids-verkoopwedstrijd en maak je zelfs kans op een PlayStation 5!

Wij hopen weer op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten.
Jouw inzet is goud waard!

Met sportieve groet,
Lianne de Visser & Caroline Wisse