WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 65 toeschouwers online.

Nieuws

Nationale Sport Loterij

Update: DOEK VALT VOOR NATIONALE SPORT LOTERIJ

De teleurstelling is groot. Ondanks een grote landelijke reclamecampagne (denk aan spotjes op televisie en radio en immense reclameborden langs de snelweg) is er structureel te weinig belangstelling voor de Nationale Sport Loterij. Verenigingen omarmen het platform slechts mondjesmaat waardoor de lotenverkoop marginaal is. Zelfs veelvuldig telefonisch contact met clubs heeft geen verschil gemaakt. De organisatie heeft dan ook geen andere keuze dan de Nationale Sport Loterij te stoppen. De Nederlandse Kansspelautoriteit is geïnformeerd en heeft de vergunning formeel beëindigd per 14 juni.

Heb je loten gekocht? Voor 21 juni wordt het volledige aankoopbedrag automatisch terug gestort. Je hoeft niets te doen. Omdat de Nationale Sport Loterij de verenigingen betaalt en tevens lotenkopers compenseert, ontstaat er een verlies. Dit wordt volledig gedragen door de initiatiefnemers van het platform. Zo is niemand gedupeerd. Dat is onze eerste prioriteit.

Mocht je naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben dan zijn we telefonisch bereikbaar op 085-486 11 34, van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur. E-mailen kan ook, mail dan naar info@nationalesportloterij.nl.