WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 97 toeschouwers online.

Nieuws

Verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie

Op zaterdag 19 september start de landelijke verkoop van de Grote Clubactie 2020. Ruim 260.000 lotenverkopers gaan in het hele land op pad om hun club een financiële stimulans te geven. De jeugdleden van VCK zetten zich ook dit jaar weer in voor hun club.

 

Verantwoord loten verkopen

Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

Natuurlijk kan men ook dit jaar op de oude vertrouwde wijze nog lootjes kopen.

 

Extra inkomsten hard nodig

Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.  

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

 

Het afgelopen jaar heeft VCK van de opbrengst onder andere de SMART-goals kunnen aanschaffen. Wij hopen ook dit jaar weer op een grote opbrengst.

De lotenboekjes liggen op zaterdag 19 september voor iedere jeugdteam klaar in de bestuurskamer. Verzoek aan de leiders en ouders van onze jeugdleden om hen te stimuleren lootjes te verkopen. Het zou super zijn als alle spelers minimaal 5 lootjes verkopen!