WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 63 toeschouwers online.

Nieuws

Rabobank Clubsupport Campagne 2021

Beste leden,

De Rabobank organiseert in 2021 opnieuw de Rabobank ClubSupport Campagne. Deze actie is dé manier voor de vereniging om geld in te zamelen. Ook VCK doet mee aan de ClubSupport Campagne van de Rabobank en rekent op jouw support!

Stemmen nodig
Leden van de Rabobank kunnen tussen 4 en 25 oktober 2021 stemmen op de club, die naar hun idee een extraatje verdient. Elk lid mag drie stemmen uitbrengen. Hoe meer leden van de Rabobank op VCK stemmen, hoe hoger het bedrag, dat de Rabobank op onze rekening stort. Dus stem op ons!

Steun onze club
Het zou fantastisch zijn als jij, jouw familie en vrienden stemmen geven aan VCK tijdens de Rabobank ClubSupport Campagne.

Hoe kan je stemmen?
Vanaf 4 oktober kun je stemmen via de Rabo App. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer jouw drie favorieten en je kan stemmen! Je kunt alleen stemmen via de Rabo App of als je bent ingelogd op de website van de Rabobank via de volgende link: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport. Heb je wel een rekening bij de Rabobank, maar ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis via de Rabo App. 

Vraag ook aan je opa, oma, ooms en tantes om zich te melden als lid van de rabobank zodat zij ook op VCK kunnen stemmen!

Help jij ons mee voor een mooi bedrag?

Je hebt nog 5 dagen om te stemmen!

Alvast ontzettend bedankt voor jouw steun!