WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 26 toeschouwers online.

Nieuws

Rabo ClubSupport: stem nog snel!

Beste leden,

De Rabobank organiseert in 2020 opnieuw de Rabobank ClubSupport Campagne. Deze actie is dé manier voor de vereniging om geld in te zamelen. Ook VCK doet mee aan de ClubSupport Campagne van de Rabobank.

Stemmen nodig
Leden van de Rabobank kunnen tussen 5  en 25 oktober 2020  stemmen op de club, die naar hun idee een extraatje verdient. Elk lid mag stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 op dezelfde club. Hoe meer leden van de Rabobank op VCK stemmen, hoe hoger het bedrag, dat de Rabobank op onze rekening stort. Dus stem op ons!

Steun onze club
Het zou fantastisch zijn als jij, jouw familie en vrienden stemmen geven aan VCK tijdens de Rabobank ClubSupport Campagne.

Ben jij klant én lid van Rabobank? Stem dan op onze club en help mee om onze droom te verwezenlijken! Als je lid bent van de Rabobank krijg je een stemcode. Hiermee kun je op onze club stemmen via https://www.rabo-clubsupport.nl/Heb je wel een rekening bij de Rabobank, maar ben je nog geen lid? Dan kun je via deze link kosteloos lid worden.

Dit jaar is het mogelijk om te stemmen via de app of als je ingelogd bent op de website van Rabobank. Hiervoor is geen stemcode nodig. Stemmen kan van 5 t/m 25 oktober 2020.

Vraag ook aan je opa, oma, ooms en tantes om zich te melden als lid van de rabobank zodat zij ook

Help jij ons mee voor een mooi bedrag?

Alvast ontzettend bedankt voor jouw steun!

 

Bestuur VCK