WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 87 toeschouwers online.

Nieuws

BBQ-avond

Mooi om te merken dat de BBQ-avond van afgelopen zaterdag door velen als zeer geslaagd is ervaren. Het was ook werkelijk een zeer gezellige avond en wat hebben we een mazzel gehad met het schitterende weer. De activiteitenploeg heeft het weer met veel plezier voor jullie georganiseerd.

Waar we nog wel even aandacht aan willen schenken is het volgende. Bij je (laten) aanmelden voor de BBQ is het wel de bedoeling dat je ook daadwerkelijk komt. Wij hebben de indruk dat sommige mensen denken dat aanmelden vrijblijvend is en dat er tegen die tijd wel bekeken wordt of ze gaan of toch maar niet. Er kan altijd iets tussenkomen, maar je kent de mensen van de activiteitencommissie en het is een kleine moeite om je in ieder geval even af te melden. Zomaar niet op komen dagen is niet chique en al helemaal niet als je later op de avond nog wel komt om een biertje te drinken. Wij kregen in de laatste week nog behoorlijk wat aanmeldingen waardoor we last-minute nog extra vlees hebben besteld. Maar als er dan zomaar mensen niet op komen dagen hadden we dat niet hoeven doen. Dit betekent dat er meer geld is uitgegeven door de extra bestelling, maar er minder geld is binnengekomen door het mislopen van geld waar wél op gerekend is. Ook voor vrijwilligers, die gratis konden bbq-en, is opgave niet vrijblijvend. Er wordt op je gerekend met bestellen !

Voel je vrij om je verschuldigde bedrag alsnog in de brievenbus te gooien bij de adressen waar je ook je aanmelding kon afgeven: Drakensteynlaan 5 of Banckertstraat 37.

Verder willen wij, ook namens de DJ, iedereen bedanken voor een supergezellige avond !
Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie en tot volgend seizoen.

De Activiteitencommissie