WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 25 toeschouwers online.

Nieuws

Waar is Elmo?

Waar is Elmo?

VCK heeft er een nieuw lid bij: Elmo.
Elmo is een echte VCK-fan, dat is ook wel te zien aan z’n outfit. Naast voetbal houdt hij ook heel erg van reizen. Het maakt hem niet uit of dat nu in Nederland is, een stedentripje, naar een tropisch eiland of naar de sneeuw. Elmo geniet overal van.

Wie wil Elmo meenemen tijdens zo’n reis ? De enige voorwaarde is dat je met hem op de foto gaat in een omgeving welke typerend is voor de locatie waar jullie naartoe zijn. Bijvoorbeeld in Drenthe op een hunebed, in Australië bij een kangoeroe-farm, in Gerlos bij een pisteplan, in Portugal op het strand, etc.

Mail de foto naar activiteiten@vck-koudekerke.nl of app ‘m naar 06-11123260 (Jacquelien) en de foto wordt op onze website geplaatst. Zo kunnen de achterblijvers een beetje meegenieten en raden waar Elmo verblijft. Er komt zo een mooi foto-album op de site van alle reisbestemmingen die Elmo heeft aangedaan.

Goed om te weten:

  • Elmo houdt niet van bier en eten in zijn mond, een goedkoop reismaatje dus.
  • Elmo is erg aan zijn kleding gehecht. Het is ook speciaal voor hem op maat gemaakt, dus wees daar voorzichtig mee.
  • Elmo doet niet aan vakantieliefdes dus hij wil altijd mee terug naar Koudekerke. Elmo toch achterlaten is zorgen voor een nieuwe Elmo.

Reserveer Elmo tijdig via eerder genoemd telefoonnummer of e-mailadres. Elmo krijgt er binnenkort een tweelingbroer bij die ook erg van reizen houdt, zodat er meer mensen tegelijk een Elmo kunnen meenemen op hun reis.

  elmo uitzwaaiwedstrijd leeuwinnen psv
  Waar is Elmo?
elmo palm beach kreta elmo barcelona circuit
Palm Beach, Kreta (GR) F1 circuit van Barcelona (ES)
 elmo wenduine  elmo sydney
Wenduine  (BE) Sydney (AU)
elmo origineel  
Elmo in Koudekerke (NL)