WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 44 toeschouwers online.

Nieuws

Uitgelicht

TOT MAANDAG

De eerste gedachte die mij bij het lezen van het reclamebord boven de tribune op het hoofdveld te binnen schoot was die van een afscheidsgroet met daaraan gekoppeld de wens om elkaar op maandag, de eerste dag van een nieuwe werkweek, weer te treffen.

TOT MAANDAG® is een organisatie die zich richt op detachering. Het is een grote speler met landelijke dekking (25 vestigingen waarvan één in Middelburg), heeft 4000 professionals in dienst en 30 jaar ervaring in de publieke sector.

Een gesprek met Roel van der Heijden.

Roel werkt inmiddels 4 jaar voor Maandag® en gaat nog elke dag met een lach naar zijn werk.

Dat komt o.a. door de leuke sfeer tussen de collega's, maar ook zeker door de werkzaamheden. Je bent veel op pad, denkt mee met de gewenste formatie-uitbreiding van de opdrachtgever en begeleidt HBO professionals naar de volgende stap in hun carrière. ''Niemand heeft ons nodig om een baan te vinden, maar wij helpen professionals bij het vinden van de juiste baan.''

De domeinen waarop de organisatie zicht richt zijn: Onderwijs, Zorg & Welzijn, Overheid, Finance, HR&MarCom en IT.

Roel is als manager verantwoordelijk voor het domein overheid, wat bestaat uit het Sociaal Domein, Ruimtelijk en Bestuurlijk Domein en het Bouw & Civiele Domein. Op dit moment zijn er 116 professionals namens Maandag® Middelburg werkzaam voor de Zeeuwse overheid. De grootste opdrachtgevers bestaan uit gemeenten, Provincie Zeeland, Milieudienst en Nutsbedrijven.

Daarnaast ondersteunen wij ook nog een aantal private partijen binnen de technische sector bij het invullen van hun capaciteitsvraagstukken. Denk hierbij aan aannemers, ingenieursbureaus en adviesbureaus.

Tot Maandag zorgt er ook voor dat je je persoonlijk- en professioneel kunt ontwikkelen. Als je elke dag een beetje beter wordt, blijf je zin hebben en houden in je werk. En dat vinden we niet alleen, want we geven je natuurlijk ook alle tools om het beste uit jezelf te halen.

Hoe we dat doen? Met de Maandag® Academy krijg je toegang tot meer dan 6000 cursussen en trainingen. Of je nu een starter bent of een doorgewinterde expert. De Maandag® Academy helpt je met de volgende stap in je carrière.

De eerste stap zou een open sollicitatie kunnen zijn. En.... Maandag® zoekt nog naar een enthousiaste en ambitieuze recruiter en accountmanager. Mocht je hier meer over willen weten, dan kan je Roel altijd even een belletje of berichtje doen.

 

maandag2