Wie is er online?

Er zijn 236 toeschouwers online.

Nieuws

Laatste wedstrijd van 2021

Na afzegging door onze tegenstander afgelopen zaterdag, wilden we de najaarscompetitie van 2021 niet als een nachtkaars uit laten gaan. Wij, VR1 willen voetballen, wedstrijden spelen, strijd leveren, samen de spelvreugde beleven, de 3de helft gezellig bij elkaar in de kantine zijn en dat omdat we meer dan een meidenteam zijn, we zijn besties geworden, gezworen kameraden die samen hoogte- en dieptepunten willen meemaken en we willen plezier maken, ondanks dat we nu (weer) in een lockdown rollen waar weer niet alles mogelijk is.

Een nieuwe tegenstander werd snel gevonden, en niet de eerste de beste, nee, onze favoriete opponent waar we al jaren wedstrijden tegen spelen en oefenen: Oostkapelle/Domburg. Dit team is super gelijkwaardig en als ik in mijn geheugen graaf denk ik dat de stand van de (ongeveer) 10x dat we tegen elkaar hebben gespeeld nu 5-5 staat. Een koude maar mooie zaterdagochtend was het, niet de spanning was te snijden, maar wel het “er zin in hebben” dat verslaafde wedstrijdgevoel, die tinteling die je ook voelt als je in je karretje van de achtbaan omhoog wordt getrokken en net dat moment dat je in vrije val naar beneden dendert, dat gevoel, dat is zo mooi en wil je elke keer opnieuw ervaren.

De wedstrijd was spannend, enerverend, stijlvol en ging gelijk op, vele kansen werden gecreëerd voor beide doelen en de opbouw daar naartoe getuigde ook van schone klasse. Super leuk om zo het kalenderjaar af te sluiten net voor het sluiten van de markt. Eindstand doet er eigenlijk niet toe, maar viel dit keer in ons voordeel (3-2), ook de 3de helft was weer vanouds beregezellig en werd helaas onderbroken door de avondklok.

Namens alle dames, trainer en coaches willen wij iedereen fijne kerstdagen wensen en uiteraard een gezond en zegenrijk 2022. We hopen jullie snel weer langs de lijn of in de kantine te ontmoeten.