WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 66 toeschouwers online.

Nieuws

Uitgelicht

“BEWEEGCENTRUM DOEN” KOUDEKERKE

Beweegcentrum DOEN is gevestigd in de voormalige gymzaal aan de Duinstraat 4 in Koudekerke.

Een gesprek met eigenaar Daniel Muller.

Na een aantal jaren als fysiotherapeut werkzaam te zijn geweest bij DOEN kreeg hij in 2019 de mogelijkheid DOEN over te nemen. Hij greep deze mogelijkheid met beide handen aan. Aangezien hij een breed pakket van activiteiten wilde aanbieden besloot hij de naam DOEN te wijzigen in “BEWEEGCENTRUM DOEN”

De naam “beweegcentrum” is gekozen omdat een breder pakket aan activiteiten wordt aangeboden dan enkel fitness. Denk hierbij aan fysiotherapie, medische fitness, 1-op-1 trainingen en groepslessen. Alles gericht op beweging.

Fitness is een verzamelnaam voor activiteiten die ervoor zorgen dat je fitter en sterker wordt en blijft. Denk aan de groei van de spiermassa, verbetering van het uithoudingsvermogen, lenigheid, snelheid en coördinatie. DOEN beschikt over alle faciliteiten om hieraan te voldoen, al dan niet onder begeleiding. Fitness is goed voor zowel lichaam als geest en niet voorbehouden aan bepaalde leeftijdscategorieën. Je hebt tevens de keuze uit individuele begeleiding of lessen in groepsverband. Voor jongeren onder 18 jaar is een speciaal jeugdfitnessprogramma ontwikkeld.

Al in de periode dat hij als fysiotherapeut werkzaam was sponsorde hij VCK onder de naam fysiotherapie praktijk Personal-Fysio. Daarbij verzorgde hij ook de behandelingen voor de geblesseerde leden die daar behoefte aan hadden. Met name voor het 1e en 2e team was die samenwerking wat intenser. Vanaf 2019 heeft hij onder de naam “BEWEEGCENTRUM DOEN” de sponsoring voortgezet. De begeleiding/behandeling bij revalidatie en training zijn voor VCK uiteraard voortgezet. Hij is inmiddels 6 jaar sponsor van VCK en zijn sponsornaam is nu te zien op het shirt van VCK 1 en op de sporttassen van de 1ste selectie en tevens een reclamebord.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Beweegcentrum DOEN voor jou kan betekenen:
Kijk eens op de site WWW.BEWEEGCENTRUMDOEN.NL, waar je alles hierover kunt terugvinden.
BEWEEGCENTRUM DOEN???????  DOEN!!!!!!!!!!!!!!

banner doen