WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 48 toeschouwers online.

Nieuws

Feestavond zaterdag 25 september

Na een lange periode aan wel/geen/wel/geen voetbal en geen activiteiten, is de activiteitencommissie met veel plezier weer van onder haar steen gekropen.

Op zaterdag 25 september speelt VCK 1 de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen RCS. Op diezelfde dag wordt de 1,5 meter-maatregel losgelaten. En we mogen weer wat organiseren. Genoeg redenen voor een feestavond.

Na de wedstrijd zullen er frietjes (met evt. stoof/snacks/sausjes) worden verkocht van 17:00 uur tot 19:00 uur. Ook zal er een DJ spelen (DJ Chris & Willem).

Belangrijk om te weten is, dat we voor de feestavond moeten controleren op:

  • een vaccinatiebewijs of;
  • een herstelbewijs of; 
  • een testbewijs.

Een aantal spelers van VCK 3 zullen deze avond om een bewijs / QR code vragen. Wanneer dit bewijs ontbreekt zijn we helaas genoodzaakt om te zeggen dat de feestavond alleen is voor mensen met een bewijs, hoe vervelend iedereen dit ook vindt. 

We weten niet hoelang we 'vastzitten' aan deze nieuwe maatregel, en willen wel graag weer starten met de activiteiten. Vandaar dat we het op deze manier (moeten) doen. Hopelijk jullie begrip hiervoor. 

Reminder: op zaterdag 25 september moet het TOTO formulier voor 14:00 uur worden ingeleverd, denken jullie hieraan? Klik hier voor het formulier.