WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 67 toeschouwers online.

Nieuws

Verslag JO14 - Noormannen JO15

Na een lange stop...is eindelijk de kop er af, op woensdag 26 augustus gaan onze mannen een oefenwedstrijd spelen uit vs de Noormannen JO15-1. Een maat te groot? Ja en nee, we hebben onze dispensaties compleet in het veld en zo gaan ze de strijd in.

Het veld is niet optimaal, de bal stuitert op een rare manier en voor de boys is het even wennen. In de 7e minuut is het ijs al gebroken want " Old Captain" Tim maakt een schitterend doelpunt. De wedstrijd verloopt mooi want de teams spelen gelijkwaardig. Toch komt de gelijktreffer en kort erna de voorsprong van de thuisploeg. Precies op de 35' wordt Dani op de rechtervleugel door Quint ingespeeld en vanuit een moeilijke plek maakt hij een ongeloofelijk mooi doelpunt. Zo gaan de mannen de pauze in met een 2-2. De 2e helft is eenrichtingsverkeer: VCK domineert, punt! De thuisploeg heeft eigelijk geen kansen en worden in hun eigen helft opgesloten. 10 minuten van aanval en dan "Mooie 2 goalmaker" Sven opent de weg naar de goleada: 2-3. Vier minuten later Dani, weer een mooie goal, 2-4.

Een minuut later volgt uit een mooie actie van Liam een assist voor Tim: 2-5. De Weschapelaers laten nu hun koppie hangen en realiseren zich dat de "Remundada" Science fiction geworden is. 22' "Regisseur" Stijn knalt een bal vanaf de 16 de binnenpaal in: 2-6. Een paar minuten later komt een mooie actie van de onverwoestbare Quint en uit een Zinedine Zidane trucje wordt hij op de grond neergelegd en de scheids fluit terecht voor een penalty. Quint neemt de penalty maar hij mist...hij miste een verdiende goal voor al het werk dat hij heeft gedaan. In de allerlaatste minuut is het "Road Runner" Liam die de kers op de taart legt: 2-7.

Ik heb hier niet iedereen genoemd maar iedereen heeft een top geconcentreerde wedstrijd gespeeld: in de verdediging liet het centraal duo "Reus" Troy en "Prins" Tavenier niks door. Op de flanken "De Ridder" Sem en "Bomber" Birk hebben hard gewerkt. "Strong" Anthony en "Warrior" Sylvan waren feller en hielpen goed mee net zoals "Dribbelaar" Manish. Ohhh, "Mister" Stepan vergeten? Nee hoor, onze betrouwbare alleskunner heeft alle gaten dicht 3 getimmert met zijn mooie omschakeling. Keeper Rik: altijd alert...niet veel te doen he... volgende keer zorgen we voor een lekker kopje koffie voor je daar tussen de palen!

Is dit een "Dream team"? Op naar een mooi avontuur boys!

Groetjes, Team JO14