WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 44 toeschouwers online.

Nieuws

Ook de TOTO weer van start!

Beste VCK-ers, ook dit seizoen kunnen we weer lekker gissen naar de uitslagen en discussiëren langs de lijn!

Bij alle thuiswedstrijden van VCK moet de uitslag worden geschreven en daarbij kan er weer aangegeven worden of de thuisploeg/uitploeg wint, kansen spreiden dus! Of misschien ben jij wel heel zeker van je zaak ;). 

Let op: Bij 3 thuiswedstrijden kun je dubbele punten halen. En vergeet de bonusvragen niet! Verdere uitleg kan je vinden op het formulier.

Klik hier voor het formulier. 

Het formulier kan ingeleverd worden (vóór aanvang (14:00 uur) van de eerste thuiswedstrijd op 26 september!) achter de bar in de kantine.

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Niet te vergeten, de toto-uitslag van afgelopen seizoen! 

Door het besluit om de competitie niet meer af te spelen is er ook een kink in de kabel gekomen bij ons Toto-spel. De wedstrijden t/m die op 7 maart tegen Lewedorpse Boys (incl. periodetitel feestje) zijn meegeteld in het spel.

Door het afbreken van de competitie blijven er nog vier thuiswedstrijden over die niet meegeteld kunnen worden, waaronder een dubbele punten wedstrijd. Daarnaast blijven er ook 4 bonusvragen onbeantwoord. De activiteitencommissie heeft overleg gehad en is tot de conclusie gekomen dat het niet fair zou zijn om het gehele prijzengeld uit te betalen aan de personen die nu op de prijzenplekken staan. Er is dan ook besloten om het prijzengeld te halveren en hiermee de prijswinnaars uit te keren. Het andere deel van het prijzengeld zal dan worden gebruikt voor iets extra’s tijdens de eerst mogelijke activiteit die weer georganiseerd kan worden bij VCK.

De 1e prijs is gewonnen door L. Hage met 42 punten. Hij wint een bedrag van € 93,75

Op de 2e plaats zijn drie personen geëindigd met elk 38 punten. Het prijzengeld van de 2e en 3e plaats worden bij elkaar opgeteld en door 3 gedeeld. Deze winnaars: R.M. AarnoutseDaily de Nooijer en Rick Tramper winnen elk een bedrag van € 31,25. Allemaal van harte gefeliciteerd met jullie prijs!

De prijzen zullen worden uitgereikt na de eerste thuiswedstrijd (competitie) op 26 september.

De volledige uitslag kunnen jullie terugzien in het overzicht.