WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 65 toeschouwers online.

Nieuws

Bezoekers registratie Sportpark de Stoofwei

Wij verzoeken bezoekers aan sportpark de Stoofwei zich te laten registreren in verband met de coronamaatregelen. Hiermee is inzicht in wie er zijn geweest, mocht een bron- en contactonderzoek door GGD Zeeland in het kader van COVID-19 noodzakelijk zijn.

Dit kan doormiddel van het scannen een QR code welke op het sportpark hangen. De QR code opent een link naar een digitaal formulier wat je op je telefoon kunt invullen. We verzoeken bezoekers vooraf een QR code scanner te installeren op hun telefoon. Indien nodig kun je aan de bar een papieren exemplaar invullen.

Aangezien registratie voor bezoek aan een horecagelegenheid gewenst is en onze sportkantine ook onder die regeling valt, ondervangen wij hiermee die maatregel. Onze sportkantine met terras ligt aan het hoofdveld. Elke keer dat je het sportpark bezoekt vragen we je het formulier in te vullen. Als je het formulier verzend wordt de datum en tijdstip op de achtergrond bij het formulier vastgelegd. We gebruiken de gegevens uit het registratie formulier allen ten behoeve van een bron- en contactonderzoek door GGD Zeeland in het kader van COVID-19.

Verder verzoeken wij bezoekers zich te houden aan de 1,5 meter en uiteraard thuis te blijven bij klachten. Houd je aan het geldende protocol. Dank voor ieder zijn of haar medewerking.

Bestuur VCK