WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 93 toeschouwers online.

Nieuws

Onderhoud veld 2

De gemeente Veere heeft aangegeven geen onkruidbestrijding meer toe te passen op de grasvelden. Bestrijdingsmiddelen mogen niet meer worden gebruikt. Het resultaat van het niet meer bestrijden van het onkruid is momenteel goed zichtbaar. 

Met dank aan de vrijwilligers die de afgelopen weken dit veld hebben besproeid, ziet het veld er momenteel mooi, groen en egaal uit. Toch zit er momenteel veel onkruid tussen het gras wat echt verwijderd moet worden.

Om dit veld voor het komend seizoen en de komende seizoenen in goede conditie te brengen en te houden is het echt nodig dat we met elkaar het onkruid (en met name de zg hanenpoten, zie foto) handmatig verwijderen.

Daarom hierbij de oproep aan alle leden of ouders van jeugdleden om je op te geven om op een avond even met elkaar over het veld te lopen en het onkruid weg te steken.

Voordat we beginnen zal de consul even tekst en uitleg geven hoe je het beste het onkruid kunt verwijderen. Het is geen zwaar werk, je hoeft het onkruid niet diep weg te steken. Als je zelf een aardappelschilmesje en een emmer meeneemt kan je aan het werk. Kortom iedereen kan dit doen. Samen staan we sterk. Hoe meer mensen zich aanmelden, hoe sneller deze noodzakelijke klus is gedaan.  Het is in ieders belang dat we ons veld in optimale conditie houden.

Kom op, geef je op en help de club! 

Opgeven kan je via de mail naar bestuur@vck-koudekerke.nl