WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 168 toeschouwers online.

Nieuws

Speeddating bij VCK voor alle vrouwen!

 VCK, onze eigen vertrouwde voetbalvereniging is nu in het bezit van een heus damesteam (alias vrouwenteam, 19 + team) Dit is geen topprestatie die je kunt verdienen, kunt kopen, of wat dan ook, hier kun je enkel bij komen als je tussen de 19 en 99 jaar bent én een vrouw.

En wat is er nu beter dan één vrouwenteam………… juist ja, 2 vrouwenteams. Dus geef je op voor een trainings-speeddate en wie weet slaat de vonk direct over en kom je meebouwen aan een nieuw team.

Dit is dus een uitgelezen kans om lekker te komen trainen en voetballen, doe eens gek, trek je stoute schoenen aan, die met die nopjes of die sportschoenen, trek iets positiefs aan, want dat past altijd, stuur een appje en kom gewoon proberen.

Het streven is om 2x in de week te trainen en het liefst dan ook op zaterdag competitie te spelen, maar enkel trainen is natuurlijk ook een optie.

Schroom niet, misschien vind je jezelf niet in een voetbalteam passen of voel je jezelf te jong, te oud, te apart, te dun, te lang, te zwaar, te traag, te snel, te verlegen, te niet zo sportief of stram en stijf, te apart, maar bedenk “Hoe meer vreemde vogels, hoe mooier de volière.”

Wat mag je van ons verwachten: ten eerste zal je allerlei leuke oefeningen en technieken aanleren met de bal, waaronder natuurlijk veel oefeningen met schieten op doel, onderlinge partijtjes en wedstrijdjes, teambuilding, ontzettend veel lol beleven met elkaar en zorgen dat er een team komt te staan dat ook in staat is om een leuke wedstrijd te spelen. Het ene team zal wat meer op de prestatie gericht zijn en het ander misschien het accent meer leggen op het recreatief spelen, beiden is goed.

Voor informatie en trainingstijden kun je altijd mailen of appen.

dc.scheermeijer@gmail.com

06-22454501

Groet, David.

 

Ps. De velden gaan helaas even dicht ivm de zomerstop, de trainingen zullen ergens in augustus starten, je mag een aantal trainingen op proef meedraaien om te kijken of het je ding is.