WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 55 toeschouwers online.

Nieuws

Naast de GFT-bak staat de WTF bak voor frustraties

 Afgelopen zaterdag reisde we af naar ‘s Gravenpolder om tegen de meiden van Apollo te spelen. We kennen dit team als zijnde een ferme tegenstander waar we alle zeilen zullen moeten bijzetten om overeind te blijven. Dit lukte en hoe, we hielden ze bij, voetbalden goed mee, wonnen sommige duels en combineerden er lustig op los, en dat voor zeker bijna 10 minuten.

Toen ging het op een paar punten tegelijk mis en dan wisten we dat zij met dodelijke efficiëntie omgaan met elke kans en zo ook helaas met deze. De wedstrijd stierf in schoonheid, want we wilden wel combineren, driehoekjes opzetten, kaatsen en diepte passes geven, maar zodra de bal te zacht werd aangespeeld of de pass niet 100% zuiver was, dan kwamen de tegenstanders als volleerde killers in actie en straften onze foutjes genadeloos af.

Puntjes meenemen was geen optie, maar de bus parkeren en enkel maar tegen willen houden zit ook niet in de aard van ons team en daarom bleef het een open wedstrijd waarin ook wij onze kansen kregen en zelf 1x aan scoren toekwamen. Natuurlijk lag het verlies aan de scheidsrechter, het veld, de bal, het weer, het publiek en de lange reis daar naartoe, dus gaan we deze wedstrijd maar snel vergeten.

Het feit dat we zelf 6 doelpunten om onze oren kregen en de bijbehorende frustraties gooien we lekker in de (WTF)kliko en daar kijken we niet meer naar om. 7 maart de volgende wedstrijd, nieuwe ronde en nieuwe kansen, want met zo’n geweldige goede houding en instelling kun je de hele wereld aan.

 

Groet David