WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 35 toeschouwers online.

Nieuws

Teleurstelling???!!!

Sportvrienden,

Nu neef Evert door veranderde werkomstandigheden vroegtijdig zijn vertrek heeft aangekondigd als hoofdtrainer van VCK dacht ik alsnog een kans te krijgen de hoofdmacht van de Koudekerkse club te gaan leiden. Vorig jaar heb ik - de aandachtige lezer zal zich dat nog wel herinneren – mijn staat van dienst zorgvuldig en uitvoerig omschreven. Helaas geen enkele reactie van bestuur noch technische commissie. Jammer. Maar helaas.

In een visioen zag ik me zelf al in de dug-out zitten om het team te coachen. Maar………wat gebeurt er.???? Opstaand van de zitbank om een aanwijzing te geven, struikel ik over mijn in de weg staande rollator en stort ter aarde. In mijn val activeer ik mijn altijd stand-by 112-nummer, met als gevolg dat Koudekerke binnen de kortste tijd gealarmeerd wordt door twee ambulances met loeiende sirenes en zwaailichten, die richting de Stoofwei snellen. Het hele dorp in rep en roer. De toestand van de patiënt lijkt ernstig, waardoor ook nog eens de traumahelikopter in Rotterdam wordt opgeroepen, die binnen 15. Minuten op het veld landt Na een intensieve screening van de coach blijkt alles toch mee te vallen.

Weer bij zinnen gekomen trek ik toch maar de volgende conclusie dat ik de coaching van de hoofdmacht maar aan de “jeugd’ moet laten en gewoon in het vervolg - net als vroeger - naar de Stoofwei met de auto rijd. Daar mijn vehicle parkeer; langs de altijd vriendelijke dames loop en een aantal loten koop, om vervolgens een plekje hetzij in de kantine of langs de zijlijn te zoeken. En bij slecht weer de trap van de tribune kreunend en steunend op klauwter en daar een plekje tussen bekenden in te nemen om een frisse briljante partij voetbal te aanschouwen. ’t Is niet anders; ’t zij zo.!!!!!

Ik wens Wesley bij voorbaat veel succes in het volgende seizoen en hoop dat Evert de gestelde doelstelling: eindigen bij de eerste vier – zal behalen.

P.S; Via de PZC verneem ik dat de eerste selectie dit weekend naar Barcelona vertrekt. Ik hoop dat er deze week nog een vliegticket op de deurmat valt; zodat ik verslag kan uitbrengen van – ik ken de stad uitstekend – het welbevinden van het team. Jullie horen nog van me.!!!!!!

In afwachting;
J.J.W.