WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 32 toeschouwers online.

Nieuws

Thomas blikt vooruit op VCK - Lebo

selectie thomasderidderZaterdag a.s. is in principe mijn laatste thuiswedstrijd als trainer van VCK. Voor mij een mooi moment om terug te kijken. Vooral niet te lang want we zijn er nog niet. Met nog twee wedstrijden (vandaag tegen Lewedorpse Boys en volgende week uit tegen Yerseke) komt de nacompetitie voor VCK 1 wel erg dichtbij. Het gedroomde toetje aan het eind van het seizoen en voor VCK 1 een mooie prijs na een goed seizoen.

Als je me vooraf had gevraagd dat VCK twee wedstrijden voor het eind op de derde plaats zou staan en een plek in de nacompetitie in eigen hand heeft dan had ik je voor gek verklaard. Hoe anders was het een seizoen geleden toen we op de laatste speeldag ons veilig speelden en uiteindelijk 6de werden. Ook in mijn eerste seizoen heeft het lang geduurd voordat we ons uiteindelijk veilig speelden en 9de werden.

Voor deze groep zou het een mooie beloning zijn als we ons seizoen kunnen verlengen met het spelen van nacompetitiewedstrijden. Buitenom de beloning voor een mooi seizoen is het ook goed voor de ontwikkeling van deze ploeg.

Ik wil jullie bedanken voor drie fijne jaren die ik bij VCK heb gehad als hoofdtrainer. Ik heb me hier erg op mijn gemak gevoeld en zie een hoop collega trainers nog regelmatig langs de lijn staan of hoor ze met veel lof over VCK praten. Jullie hebben in mij ook een ambassadeur erbij. Nogmaals bedankt en laten we er met z'n allen op hopen nog 5 mooie wedstrijden en wellicht tot volgend seizoen.  

 
WEDSTRIJDBALSPONSOR

emtekk