WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 73 toeschouwers online.

Nieuws

Thomas blikt vooruit op VCK - Kapelle

selectie thomasderidderOndanks dat we nog een aantal wedstrijden moeten spelen zijn dit wel een klein beetje de weken van de waarheid voor VCK. Spelen tegen je directe concurrenten RCS (3-0 verlies), Zaamslag (4-2 winst) en zaterdag tegen Kapelle. Zaamslag heeft nog 2 inhaalduels en kan bij 3 keer winst op 46 punten komen. Dat zou beteken dat op dat moment VCK afzakt naar plaats 5.

Zo tegen het eind van de competitie is het behalen van de nacompetitie een reële optie. Ten opzichte van vorig jaar toen we het gehele seizoen tegen degradatie speelden is dat een wereld van verschil.

De nacompetitie halen kan nog door de 3de periode te winnen of een periode over te nemen. Kapelle heeft dezelfde twee ijzers in het vuur en heeft 1 punt meer dan VCK met hetzelfde aantal gespeelde wedstrijden.

Buitenom de plaats in de competitie heeft VCK nog iets recht te zetten tegen Kapelle. Uit werd er terecht verloren. Na een goed half uur werd de wedstrijd daarna uit handen gegeven.

Met nog zes wedstrijden te spelen voor VCK staat er nog veel op het spel en kan het een mooi seizoen worden. Als we met dezelfde beleving en inzet spelen als tegen Zaamslag WORDT het een mooi seizoen!

 
WEDSTRIJDBALSPONSOR

campingwesthove