Er zijn 39 toeschouwers online.

VCK JO11-1 KAMPIOEN !!!

Afgelopen zaterdag 10 december 2016 heeft VCK E1 het opgenomen tegen S.V. Walcheren E1. Ondanks dat het koud, mistig en vochtig was, stonden de jongens om tien uur op het voetbalveld van S.V. Walcheren en waren ze gedreven om kampioen te worden.

De wedstrijd ving aan en het begon meteen goed. Na één minuut voetballen, scoorde Zayd de 0-1 tegen Walcheren. Zayd vond dat niet genoeg en scoorde de 0-2 in de vierde minuut. VCK stond dus al snel op een goede voorsprong. Boaz wilde ook wat laten zien en dat deed hij ook. Na zes minuten spelen, scoorde Boaz een prachtige doelpunt in de kruising van een verre afstand. Hiermee liet Boaz zeker zien wat hij kan. Achmed scoorde na Boaz de 0-4 voor VCK en dat deed hij goed! Hij scoorde door de benen van de keeper zo het doel in.

Na de rust scoorde Walcheren een doelpunt en het werd 1-4 voor VCK. Ondanks dat VCK in de tweede helft wat minder speelde, bleef het 1-4 voor VCK en waren er geen andere doelpunten gemaakt.

e winstDoor deze winst is VCK kampioen geworden en waren de jongens hartstikke blij. Je zag het geluk erg terugkomen in de vreugde van de jongens die het zo hebben verdiend. Door deze winst en het kampioenschap zijn ze beloond met een lekker hapje eten. Ze hebben als afsluiter samen gezellig een frietje gegeten en wat lekkers gedronken als een echte eenheid!