WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 50 toeschouwers online.

Nieuws

Afscheid Huib en Aloys

VCK Koudekerke bedankt en succes!

Vandaag 4 jaar geleden startte ik met de 1e training bij VCK JO19-1. Een nieuw avontuur en een nieuwe vereniging voor mij. Maar vooral een stap in een nieuwe omgeving waar ik niemand kende. En nu met pijn in het hart maar zeker met opgeheven hoofd verlaat ik VCK. 3 seizoenen JO19-1 gecombineerd met 3(en een half) seizoenen het 1e elftal. De club gaf het vertrouwen een 1e elftal te trainen in de top van de 3e klasse samen met mijn vader.

3 seizoenen met JO19-1 met geweldige spelersgroepen, goed niveau en geweldige sfeer. Opkomst op trainingen was fantastisch, de resultaten naar behoren en de banden met spelers was zo speciaal.

Met VCK 1, 3 verschillende seizoenen met corona, HET KAMPIOENSCHAP en helaas een degradatie. Maar ook hier was het 3 seizoenen lang genieten, altijd met plezier naar de trainingen, een groep met veel kwaliteit/mentaliteit om goed mee te kunnen werken en uiteraard de saamhorigheid binnen en buiten de lijnen was TOP. Uiteraard het kampioenschap meemaken was het hoogtepunt en een onvergetelijk moment waar ik nog altijd trots op ben.

Wat ben ik blij dat ik hier onderdeel van ben geweest. 4 seizoenen waar ik me ontwikkeld heb als trainer, geweldige feestjes en weekedjes weg heb meegemaakt en veel banden heb opgebouwd met spelers! En dat is niet zomaar een "speler-->trainer-band" dit is voetbalvriendschap!

Ik heb woorden teveel om hier te typen. Maar dat lang van stof zijn van ons waren jullie weg gewend.

Namens mijn vader en namens mij wil ik alle spelers en stafleden van VCK 1 en JO19-1 bedanken voor deze geweldige tijd. Uiteraard ook een bedankje naar alle LEDEN, VRIJWILLIGERS, HET BESTUUR EN ALLE SUPPORTERS, ook door jullie was dit VCK plaatje compleet!

En een extra bedankje voor Peter Veerhoek voor het vastleggen van deze dierbare foto's!!

Dank jullie wel!

Aloys