WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 211 toeschouwers online.

Nieuws

Evert blikt vooruit...

 De voorbereiding zit erop, de competitie gaat van start. 

Met een duidelijk andere samenstelling van de eerste selectie. Jarno de Visser is doorgestroomd vanuit de 2e selectie, Tom Wal vanuit een lager elftal. Hiernaast kwam Jurian Winterswijk, geen onbekende voor ons, terug van Walcheren en maakten Daily de Nooijer (MZVC) en Aloys Lockefeer (Serooskerke) de overstap naar onze club. Cores Siwabessy maakte daarentegen de overstap naar Arnemuiden.

Hiernaast wijzigde ook de staf met een nieuwe trainer en nam Merijn Dek het stokje van Mark van Dolder over als assistent -trainer. Mark, namens de 1e selectie bedankt voor je inzet voor VCK 1.

Tijdens een onderlinge wedstrijd met oudgedienden werd in augustus afscheid genomen van de oud-1e selectiespelers Erik Damen, Erik Goudt, Simon Voet en Stefan Wielemaker. Zij gaan in een lager team spelen, jongens bedankt voor jullie jarenlange inbreng bij VCK 1.

De voorbereiding is goed verlopen, het kunstgrasveld bewees zijn waarde. We konden prima trainen, 3 oefenwedstrijden spelen en bekeren. Door 3 bekerzeges tegen ploegen uit een lagere klasse deden we wat we moesten doen en zijn door naar de volgende ronde.

Zaterdag de eerste competitiewedstrijd en direct een mooi affiche. Dan komt RCS, de gedoodverfde favoriet voor de titel, op bezoek. We gaan er alles aan doen om de punten in Koudekerke te houden. Ik hoop op een mooie wedstrijd waarin VCK laat zien wat het waard is.