WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 30 toeschouwers online.

Nieuws

V.V. Zaamslag - VCK

Foto's (48) door vv Zaamslag » 

Zaterdag 28 oktober,

Vandaag een mooi affiche: V.V. Zaamslag – VCK. De Ploeg uit Zeeuws-Vlaanderen is vorig seizoen gedegradeerd uit de 2e klasse en staat nu met 12 punten op plek drie in de 3e klasse. VCK, dat 10 punten noteert, springt over Zaamslag heen bij een eventuele winstpartij. De opstelling is als volgt: Joshua; Dig, Henk, Pieter Hage; Robin, Danny, Sven, Erik; Jesper, Pieter van der Horst, Richard. Wissels: Cores (’67), Guido (’75), Jasper (’78).

Voor een goed verslag van de wedstrijd verwijs ik u graag naar de website van Zaamslag: http://www.vvzaamslag.nl/teams/senioren/zaamslag1/nieuws/?id=5168
Hieronder de hoogtepunten uit de wedstrijd.

’17 - Pieter vdH komt op linksbuiten in balbezit. Hij wint het duel, trekt naar binnen, loopt een volgende verdediger voorbij en schiet hard in korte hoek. De verdiende voorsprong is een feit!

’20 - Sven ontvangt de bal in het vijandelijke strafschopgebied. Met ogenschijnlijk gemak passeert hij de directe tegenstander en levert een voorzet vanaf links. De verdediger van Zaamslag verwerkt de bal ongelukkig en schiet de bal in eigen goal. Een comfortabele 0-2 voorsprong voor de Koudekerkse formatie!

Na ruim een halfuur spelen voltrekt zich een kanteling in de wedstrijd. VCK komt meer onder druk te staan en geeft enkele scoringskansen weg. Zaamslag profiteert niet, maar de rust is een welkome onderbreking.

’60 - Pieter vdH wordt in de diepte wordt aangespeeld. Hij staat echter wel alleen tegenover twee of drie verdedigers. Toch kiest Pieter vol zelfvertrouwen voor de individuele actie en baant zich met kracht en snelheid een weg naar scoringskans. Vanaf zo’n achttien meter van de goal schiet onze spits de bal hard, loepzuiver en laag over de grond in de rechter hoek van de goal. Nul tegen drie!!

’76 - Zaamslag doet wat terug. Na enkele opeenvolgende schermutselingen weet men van dichtbij te scoren. Een zichtbaar sprankje hoop keert terug bij de thuisspelende ploeg.

’80 - De hoop wordt snel de grond ingeboord als Cores wordt gelanceerd. Op de brommer neemt hij de bal mee en schiet van buiten de zestien de bal snoeihard langs de keeper. 1-4! Bam!

’86 - Het slotakkoord is toch voor Zaamslag, dat een paar minuten voor tijd goed binnenkopt uit een hoekschop. 2-4 is de eindstand!

Zaterdag 4 november speelt VCK thuis om 14:30 en krijgt het V.V. Bevelanders op bezoek. Wees welkom!