WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 131 toeschouwers online.

Nieuws

Goed begin is het halve werk!

En een goed begin was het dus niet!
Uit naar Koewacht is sowieso lastig, ver rijden en een veld dat net zo goed afgekeurd had kunnen worden. Uit ons verleden en eerder behaalde resultaten blijkt het nooit makkelijk om te winnen daar, maarrrrrr ook niet onmogelijk dus.

Kort na aankomst bleek onze tas met shirtjes niet te zijn meegenomen van thuis, wat dus onze start weer niet optimaal maakte.  Broekjes en sokken waren wel mee maar shirts hebben we moeten en mogen lenen van onze tegenstander die deze als uit-tenue nog had liggen (korte mouwtjes weliswaar maar dat mocht de pret niet drukken).

Het was koud, nat, winderig en op sommige plekken flink blubberig, wat het spel niet ten goede kwam. Bij onze buitenspelers was de grasmat nog mooi maar door de wind en het natte gras werden onze spelers regelmatig de diepte ingestuurd met ballen die Daphne Schippers zelfs bij haar lang zal ze leven nooit aan had kunnen lopen. Ook wind tegen bleek een handicap voor beide teams dus het werd een hotseknotse partij waarbij we onze geleende roze shirts totaal van kleur hebben doen veranderen in een soort modder-tint. (sorry nog voor degene bij Koewacht die ze moet wassen). Tijdens deze stormachtige wedstrijd hebben we toch heel wat kansjes gecreëerd, dankzij goed keeperswerk van de tegenpartij hebben we slechts 1x kunnen scoren, onze keeper hield de 0 dus deze magere score leverde toch maar eens 3 keiharde punten op!

Super trots op onze meiden, wat is het toch een leuk team! We zijn dan wel een middenmoter op de ranglijst, maar qua meiden steken we met kop en schouders overal bovenuit.

To be continued.
David