WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 92 toeschouwers online.

Nieuws

Super geslaagd ouder-kind toernooi

Maandag 20 mei onze 3de editie van het ouder/ kind toernooi.

Met maar liefst 59 koppels gingen we van start, ieder verdedigde zijn eigen land. Uiteindelijk na een zeer spannende wedstrijd in de poule waren Brazilië, Engeland en Frankrijk nummer 1 geworden in hun poule.

Dit jaar hadden wij iets nieuws op het spel: een heuse stormbaan waar alle teams streden voor de snelste tijd maar ook de laatste plek in de halve finale, het team uit Denemarken bleek het snelst te zijn met een tijd van 2:27.

Tijdens een zeer spannende finale tussen Engeland en Brazilië werd er hard gestreden, maar helaas het bleef 0 -0, ze waren zeer aan elkaar gewaagd. Hierdoor moesten ze een zenuwslopende penaltyreeks spelen. Echter bleek Brazilië de aller sterkste te zijn en ging er met de wisselbeker vandoor.

Wij vonden het een zeer leuke en geslaagde dag en noteer maar alvast voor volgend jaar onze 4de editie van het ouder/ kind toernooi: MAANDAG 9 JUNI 2025.

Ook willen wij via deze weg natuurlijk alle vrijwilligers bedanken zonder hun hulp, is het lastig om dit te organiseren.

Groeten Jeugdcommissie

121 foto's: https://photos.app.goo.gl/vBjs3nCFsyjkBMgF7

Op instagram een impressie van deze middag: https://www.instagram.com/reel/C7MwD89I79o/

Brazilië !!

ouder kind H