WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 43 toeschouwers online.

Nieuws

Jubileumfeest 1 juli

 

Na maanden voorbereiding, overleggen regelen, bestellen, reserveren, bedenken, appen, vergaderen, is dan eindelijk de laatste week aangebroken. Nu komt het nog aan op opbouwen, sjouwen, en verbouwen. Gelukkig hebben we wat extra handen die helpen met te halen van de bekende deadline. ...Het is gelukt !

Zaterdag 1 juli druppelen eerst wat buien naar beneden op De Stoofwei en daarna druppelen de kinderen en ouders het terrein op. Het feest kan beginnen. De activiteiten van Qui-vive worden besprongen en beklommen. Kinderen stonden in de rij voor de mooiste glittertattoos en haar extension en de kraampjes met snoep, popcorn en suikerspin werden ook druk bezocht. Dank aan de jeugdactiviteitencommissie voor het organiseren van deze vrolijke, feestelijke en kleurrijke middag!

Tegen etenstijd stroomden de mensen binnen voor het diner. En dat was een geweldig zalig warm/koud buffet van Chef Alex (bekend van Omroep Zeeland TV). Het was een plaatje voor het oog en een weelde voor de maag. Er werd gesmikkeld en gesmuld, gepraat en gelachen en natuurlijk geproost. Er volgde ook nog een heerlijk toetjesbuffet, hmmm, Sjaak Jobse nam hier het voortouw in. Dit toetjesbuffet werd verzorgd door Ortelli.

Wat mooi dat jong en oud samen genieten van een feest voor en door VCK  leden, spelers, supporters en vrijwilligers. De muzikale tonen werden gezet door de geweldige band: Copycat, en DJ Maarten. De voetjes van de vloer en dansen maar.

De TOTO uitslag werd deze avond bekend gemaakt, winnaar is Wessel de Visser, 2e Carolien Wisse en 3e een gedeelde prijs voor Anton Kosten en Henk Smit. Gefeliciteerd met jullie geldprijs. De volledige uitslag volgt deze week op de website.

De uitslag van de prijsvraag: Hoeveel kratjes bier zijn er in seizoen 22-23 verkocht? Was 735 kratjes bier. (Gedeeld door de voetbalweken is dat gemiddeld 20 kratjes per week.) De laatste paar maanden werden de flesjes bier begin de avond ingeruild voor de blikjes baco. Nick Veenstra won de hoofdprijs, hij had het juiste antwoord. De prijs is een bon van de Botanist (strandpaviljoen aan de Strandweg in Koudekerke) voor 75 euro, proost en eet smakelijk! Nick wilde graag winnen want zijn naam stond op menig gekocht bierviltje. Goed gedaan en van harte met de winst!

Om klokslag 00.00 uur werd onze scheidsrechtervrijwilliger, supporter en toetjesman Sjaak Jobse toegezongen door het publiek omdat hij 70 jaar werd. Sjaak je bent bijna net zo oud als de club VCK. “De engelbewaarder” werd ingezet en de polonaise, met Sjaak als middelpunt, ging de tent door. Sjaak, van harte gefeliciteerd !

Om kwart voor 1 was het dan echt het laatste nummer: “Het is tijd, de hoogste tijd” U wordt bedankt voor weer een avond gezelligheid, dag mevrouw en dag meneer, u komt hier toch weer.... :)

De opruimploeg trok om half 4 het hek van de Stoofwei dicht, om moe maar voldaan het bed in te duiken. Op zondag nog: “de restjes” opruimen en later deze week nog de tent afbreken.

Dank aan ALLE (spontane) vrijwilligers voor jullie inzet. Klinkt cliché, maar zonder jullie was dit niet gelukt. Er is een prachtig jubileumfeest georganiseerd. 

Het 75-jarig jubileum was het laatste feest wat de activiteitencommissie in de huidige vorm (als jubileumcommissie) heeft georganiseerd. Hopelijk dient zich een nieuwe activiteitencommissie aan om weer prachtige feesten te organiseren. Mocht je interesse hebben om volgend jaar je steentje bij te dragen in het organiseren van activiteiten, of meer informatie willen, mail dan naar activititeiten@vck-koudekerke.nl

 Wij wensen iedereen een heel fijne zomervakantie toe! Het nieuwe seizoen start eind augustus / begin september.

Hier kun je nagenieten van de foto’s en filmpjes van 1 juli.

 

De jubileumcommissie,

Erik, Diane, Patricia, Robin, Corina en Kim.